Bedenk 'n actie

Heb je een goed idee voor een sponsoractie voor Polisupport? Vertel het ons! Alle ideeën zijn welkom voor ons goede doel. We denken met je mee en steunen je zoveel mogelijk bij de uitwerking van je plan. En we kijken natuurlijk uit naar alle bijdragen die een actie kan opleveren.

Welke actie bedenk jij?

Start een actie

Wil je een actie starten? Of heb je een goed idee, maar weet je nog niet precies hoe je dit uit kunt voeren? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee. Voor iedere  actie die je opzet krijg je ons symbool: het Polifantje. Een volledige actie duurt minimaal één hele dag. Bedragen tot 250,-  kunnen overgemaakt worden op de pagina doneren. Het volledige bedrag van je actie komt ten goede van de Stichting Polisupport en wordt uitsluitend voor kinderen die in behandeling zijn van De Opvoedpoli en dankzij jouw bijdrage zicht hebben op een betere toekomst.

 

Zo lopen in 2017 Rudo van den Heuvel en Daan Peters de Nijmeegse vierdaagse voor PoliSupport !

 

 

Polisupport helpt kinderen met middelen die nodig zijn voor het volgen van een opleiding of cursus zoals: voldoende kleding, fiets, schooltas, bed,  bureau of judopak.Tim, 9 jaar, woont alleen met zijn moeder aan de rand van de stad. De school is drie kilometer van zijn huis. Hij loopt deze afstand iedere ochtend en middag, waardoor hij heel vroeg moet opstaan iedere dag. In de zomer is dit niet zo erg, maar als het ’s ochtends nog donker is, valt dat best tegen. Tim’s moeder zorgt ook nog voor haar zieke moeder, waardoor zij niet kan werken.

Zijn moeder is in de steek gelaten door haar ex-man, de vader van Tim. Hij komt af en toe geld brengen, maar dat is meestal niet veel. Door de steun van Polisupport kreeg Tim een tweedehands fiets. Hij fietst nu iedere dag samen met vriendjes naar school en hoeft niet meer zo vroeg op te staan. Hij heeft nu ook tijd om met zijn vriendjes af te spreken en dat is nu ook veel makkelijker. Hij kan ook makkelijker met vriendjes afspreken, omdat hij niet meer te voet hoeft te gaan.

"Tim (9): “Ik heb een fiets gekregen om mee naar school te gaan. Hierdoor kan ik nu ook vaker naar mijn opa toe."

Stichting Polisupport
Rode Kruisstraat 32
1025 KN Amsterdam

t 020 - 616 0528
e info@polisupport.nl

KvK-nummer 54439485 RSIN/Fiscaal nummer 851305696