Doneer aan Stichting Polisupport en geef kinderen een betere toekomst. Je steunt de duurzame ontwikkeling en talenten van kinderen van wie dit anders niet mogelijk is. Met je geld helpen we kinderen  met bijvoorbeeld materiaal voor een opleiding, geld voor een opleiding of cursus. Maar ook met een bureau om huiswerk aan te maken of een fiets om naar school te gaan. 

Bedankt voor je gift!

Schoolspullen voor de kinderen

Chantal (45) maakte de fout haar man te vertrouwen bij het regelen van de geldzaken. Helaas betaalde hij jarenlang geen hypotheek, maakte hij krankzinnig hoge schulden en verstopte hij de dreigbrieven van de bank. Uiteindelijk klapte de boel en het huis moest worden geveild. Chantal heeft nu een torenhoge schuld, want de hypotheek stond op de naam van hun allebei.

Inmiddels woont Chantal met haar drie kinderen in een huurflat. Na aftrek van de vaste lasten moeten ze het redden met 350 euro per maand. Dat is net een paar tientjes teveel om naar de Voedselbank te kunnen gaan. Leven met heel weinig geld lukt haar net. Er is alleen geen geld voor schoolspullen voor de kinderen. Door een bijdrage van Polisupport kon er voor de oudste twee een schooltas gekocht worden.

Help je mee?

Met elk bedrag zijn we blij en helpen we een kind aan noodzakelijke materialen. Kies een bedrag of vul zelf een bedrag in. Je wordt daarna doorverwezen naar jouw bank om de betaling (via Ideal) af te ronden.

image 2017 04 10

Chantal (45): “De oudsten zitten op de middelbare school en namen hun spullen in een plastic zak mee. Dat is nu voorbij."

Stichting Polisupport
Rode Kruisstraat 32
1025 KN Amsterdam

t 020 - 616 0528
e info@polisupport.nl

KvK-nummer 54439485 RSIN/Fiscaal nummer 851305696