Word partner

Als Partner van Stichting Polisupport help je kinderen bij het opbouwen van een goede toekomst. De hulp die Polisupport biedt is eenmalig en concreet. Wij zijn een ANBI gecertificeerde instelling. Een deel van je gift kun je daardoor terugkrijgen van de belasting.

Partnerbeleid

Partner word je door ons structureel te steunen met een vaste bijdrage per maand. Iedereen kan partner worden. Particulieren en bedrijven. Dit kan al vanaf €5,- per maand voor minimaal één jaar voor particulieren. En een bedrijf wordt vanaf €50,- per maand voor tenminste één jaar partner. Hoe lang je partner wilt blijven is aan jou. Via ervaringsverhalen op onze website houden wij je op de hoogte van de cliënten die wij geholpen hebben dankzij onder andere jouw bijdrage. Wordt jouw bedrijf partner dan bieden we iets extra’s. Je mag ons logo op je website zetten om te laten zien dat je ons steunt. Uiteraard plaatsen wij jouw logo op onze site bij de andere partners.

Lid van de voetbalvereniging en afgevallen door sporten

Nouh (10) zit veel alleen voor de tv. Zijn vader is weinig thuis en zijn moeder is al jong overleden. Veel vrienden heeft hij niet, ook op school vindt hij het lastig om met klasgenootjes om te gaan. Hij wordt regelmatig gepest omdat hij te zwaar is. Zijn coach bij De Opvoedpoli adviseert hem lid te worden van een sportvereniging. Daar leert hij nieuwe mensen kennen, bewegen is goed tegen zijn overgewicht en sporten is ook een goede uitlaatklep.

Omdat er weinig financiële middelen zijn hebben Nouh en zijn vader dit nooit als optie bekeken. Samen met zijn coach doen ze een aanvraag bij Polisupport voor een paar voetbalschoenen. Drie maanden is Nouh nu lid van de voetbalvereniging. Hij is al twee-en-een-halve kilo afgevallen door het sporten. Hij vindt het nog wel lastig in het team, maar werkt hieraan, samen met zijn voetbalcoach én de coach van De Opvoedpoli.

Nouh (10): "De eerste keer trainen vond ik best eng, maar ik vind het nu wel heel leuk om in dit team te voetballen."

Stichting Polisupport
Rode Kruisstraat 32
1025 KN Amsterdam

t 020 - 616 0528
e info@polisupport.nl

KvK-nummer 54439485 RSIN/Fiscaal nummer 851305696